Stegt kyllingebryst med ryge- ostcreme, peberrod og glaserede perleløg

Opskrift til 4 stk. smørrebrød

Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.

Gastronomisk udvikler & kok Martin Carlsen | 1. november 2022 | Nr. 7 2022

Ingredienser

• 4 skiver rugbrød

Løgismose smør eller stegt kyllingefedt til brødet

• 2 stk. Løgismose kyllingebryst

• 1 dl Løgismose sødmælksrygeost

• 1 spsk. grovkornet sennep

• 100 g Løgismose syltede perleløg

• 2 stk. Løgismose syltede drueagurker

• Frisk peberrod

• Karse

Hønsesalat i forklædning

­

Sådan gør du

1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og steg dem i smør og lidt krydderurter i 10-15 minutter, afhængig af størrelse.

2. Dræn perleløg, og steg dem på panden, hvor kyllingebrysterne blev stegt. Steg perleløg til de karamelliserer let.

3. Bland rygeost og sennep.

4. Smør fedt på brødet, skær kyllingebryst i tynde skiver og kom på brødet, top med en god klat rygeostcreme, perleløg og drueagurker. Pynt med karse og friskhøvlet peberrod efter temperament.