HJEMMELAVET KOLDSKÅL

Giver ca. 1 liter færdig koldskål

INGREDIENSER

200 g (ca. 8-10) æggeblommer
125 g sukker 
Ca. 3,5-5,0 dl kærnemælk efter behag
Ca. 3,5 dl tykmælk 
Ca. 1/2 dl limejuice, efter smag
1 vaniljestang af den bedste kvalitet du kan finde 

SÅDAN LAVER DU HJEMMELAVET KOLDSKÅL:

Sukker og æggeblommer røres sammen. 

Bland 1,5-2 dl kærnemælk og kornene fra vaniljestængerne sammen og sigt det ned i æggeblommerne.

Resten af kærnemælken og tykmælken røres i og til sidst tilsættes limejuice efter smag. 

Servér med kammerjunkere, og eventuelt friske bær når sæsonen tillader det.

 

  Skyd genvej – Find skøn mormor koldskål i Netto

Prøv vores andre gode desserter

Belgiske vafler

Lær opskriften her