1/1/1970 |
Hjemmelavet knækbrød
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 1½ dl Løgismose rugmel
- 2 dl Løgismose hvedemel
- 2 dl vand
- 1½ dl vindruekerneolie
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk groft flagesalt
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienser godt sammen på røremaskinen. Del dejen i tre lige store stykker og rul dem tyndt ud. Det er en god idé at gøre dette imellem to stykker bagepapir.
Step 2.
Rul dejen så tyndt, at hvert af de tre stykker fylder en bageplade. Skær herefter dejen ud i de ønskede former og størrelser, f.eks. kvadrater eller rektangler.
Step 3.
Bag knækbrødet i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10-15 minutter.
Andre forslag
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Forårsbao
Baobun er en asiatisk dampet bolle, blød og luftig – her fyldt med danske fjordrejer...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Saltmandler
Hjemmelavede saltmandler smager mange gange bedre end de, der kan købes for penge. Og så er det e...
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...