Anne Grethes hindbær-snaps
Vores kok Magnus sender med opskriften her kærlige tanker til sin sylte-veninde Anne Grethe fra Bornholm. Anne Grethe sankede længe før det blev hipt og har hvert år stået for højde - punktet til den årlige bornholmske julefrokost 2. juledag – hindbærsnapsen lavet på vilde bornholmske hindbær.
Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 01. juli 2021 | Nr. 06 2021
INGREDIENSER
• 1 flaske klar snaps
• Ca. 250 g friske hindbær

SÅDAN GØR DU
1. Skyl hindbærrene og kom dem i en karaffel.
2. Overhæld med klar snaps og lad karaflen stå 4-5 dage i en solbeskinnet vindueskarm.
3. Stil karaflen i et mørkt, køligt rum og lad den trække i 2-3 måneder eller længere tid.
4. Servér som en oplagt avec til julefrokosten.
GEM SMAGEN AF SOMMER PÅ WECK-GLAS
Se hele udvalget af Weck-glas
OPSKRIFT PÅ SOMMERMARMELADE
Lad smagen af sommer vare hele året med denne opskrift på sommermarmelade med røde bær og rabarber.