• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Anne Grethes hindbær-snaps

 

Vores kok Magnus sender med opskriften her kærlige tanker til sin sylte-veninde Anne Grethe fra Bornholm. Anne Grethe sankede længe før det blev hipt og har hvert år stået for højde - punktet til den årlige bornholmske julefrokost 2. juledag – hindbærsnapsen lavet på vilde bornholmske hindbær.

Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 01. juli 2021 | Nr. 06 2021

INGREDIENSER

• 1 flaske klar snaps

• Ca. 250 g friske hindbær

opskrift på hindbær-snap og sommermarmelade

SÅDAN GØR DU

1. Skyl hindbærrene og kom dem i en karaffel.

2. Overhæld med klar snaps og lad karaflen stå 4-5 dage i en solbeskinnet vindueskarm.

3. Stil karaflen i et mørkt, køligt rum og lad den trække i 2-3 måneder eller længere tid.

4. Servér som en oplagt avec til julefrokosten.

 

OPSKRIFT PÅ SOMMERMARMELADE

Lad smagen af sommer vare hele året med denne opskrift på sommermarmelade med røde bær og rabarber.

Læs opskriften her