• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Grillspyd med andehjerter, shiitake-svampe og blommer & majs med salvie

Barbecue på Argentinsk inkluderer ofte kyllinge- eller andehjerter – gerne på spyd. Retten er næppe så stærk, som du ville møde den i det sydamerikanske, men servér den gerne ligeså uformelt; over gode snakke og til der ikke er mere på fadet, med Bodegas Tapiz’ charmerende vine i glasset.

4 Personer

Gæstekok, Thomas Rode

INGREDIENSER

Spyd med andehjerter:
8 grillspyd
8 andehjerter
8 friske shiitake-svampe
1 rød blomme
2 tykke skiver bacon
8 friske salvieblade
2 rødløg

Tilbehør: Majs med salvie
4 majskolber
4 skiver bacon
Ca. 12 blade frisk salvie
1⁄2 dl. vand
200 g smør

Sådan laver du grillspyd med andehjerter

Andespyd:
Del hver af baconskiverne og rødløgene i 4 stykker. Hak salvien fint.

Sæt skiftevis andehjerter, baconstykker, rødløg, blomme og shitake-svampe på grill-spyd. Lav en marinade af olivenolie, hakket salvie og hvidløg, og marinér spyddendei ca. 10 minutter inden de grilles.. Krydr godt med salt og peber og grill spyddene ca. 2 minutter på hver side.

Tilbehør: Majs med salvie

Skær bacon-skiverne i fine tern. Hak salvien fint. Skær majskernerne af kolberne. Kog vandet op og pisk smørret i med et piskeris eller en stavblender.
Kog majskernerne og bacon-ternene i blandingen ved moderat varme, til majskernerne er møre, ca. 2-3 minutter.

Smag til med citronsaft, salt, peber og hakket salvie.
Servér grillspyddene med majsblandingen til, på sydamerikansk manér.