• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Grillet ostemad med trøffel

SNACK TIL 4 PERSONER

En ostemad – nærmest et dansk gastronomisk klenodie og et fornemt bevis på, hvordan få, gode råvarer tilsammen kan skabe en storslået enhed. Vi har her taget ostemadden under kærlig (og en smule ekstravagant) behandling med denne servering, som er en perfekt snack til Michelots vine.

Nyd ostemaden som den er til middagens første glas vin, eller lad den indgå som komponent på det veldækkede ostebord.

Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 01. juli 2021 | Nr. 06 2021

INGREDIENSER

• 4 skriver godt surdejsbrød

• ½ Brillat Savarin

• 1 hel frisk trøffel, størrelse efter pengepung (7-10 g pr. person)

Olivenolie

• Salt og peber

TIP: Køb Brillat Savarin i vores butik på Nordre Toldbod 

Grillet ostemad

SÅDAN GØR DU

1. Skær skiver af osten med en varm kniv (hold den under den varme hane et par sekunder).

2. Dryp brødskiverne med olivenolie og drys med salt. Placér osteskiverne på brødet og drys igen med salt, peber og en smule olivenolie.

3. Grill brødene ved svag varme, til de er sprøde og gyldne i bunden og osten er blevet blød, men ikke helt smeltet.

4. Anret med masser af revet trøffel over.

­

Find flere snack-opskrifter

Find flere opskrifter

Lad dig inspirere af vores store opskriftunivers, hvor du altid kan finde mere end 500 forskellige opskrifter.

Find opskrifterne her