16/5/2022
|
Magasin 3 2022
Grillede østers med kryddersmør
De mineralske skaldyr kan noget helt særligt om sommeren – de smager af salt og det åbne hav.
Har I tændt op i grillkullet, så prøv også at lægge østersene på grillen, så smørret smelter, skallen syder, og smagen bliver intensiveret. En lille, stor smagsoplevelse til de mange lette sommervine.
Ingredienser
- 10 østers
- 25 g blødt Løgismose smør
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk hakket estragon
- 1 spsk hakket persille
- ½ citron skal herfra
- 1 tsk Piment d’Espelette
Sådan gør du
Step 1
Bland smør med urter, citronskal og Piment d’Espelette.
Step 2
Åbn østersene, og kom 1 tsk. kryddersmør i hver.
Step 3
Grill østersene i 1-2 min. til smørret er smeltet, og østersene er let tilberedt.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...