Grillede gambas med et asiatisk tvist
SNACK TIL 6-8 PERSONER
Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 16. maj 2022 | Nr. 3 2022
INGREDIENSER
• 10 store tigerrejer med hoved
• 6 macadamianødder
• 1 forårsløg
• 1 rød chili
• 2 spsk. hakket friske koriander
Marinade
• 2 spsk. hoisinsauce
• 2 spsk. soya
• 1 spsk. revet ingefær
• 1 fed revet hvidløg
• 1 spsk. brun farin
• ½ lime, saften herfra

SÅDAN GØR DU
1. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og del marinaden op i to skåle – en til at pensle rejerne med og en til dip bagefter.
2. Grill rejerne ved høj varme 2-3 min. på hver side, og pensl dem løbende med marinaden. Vend gerne rejerne flere gange undervejs.
3. Hak macadamianødder, forårsløg, chili og koriander, og drys det over rejerne inden servering. God fornøjelse!

SERVERINGSTIP:
Servér gambas sammen med grillede østers med kryddersmør og bobler i glasset.


