Grillede gambas med et asiatisk tvist

SNACK TIL 6-8 PERSONER 

Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 16. maj 2022 | Nr. 3 2022

INGREDIENSER

 10 store tigerrejer med hoved
• 6 macadamianødder
• 1 forårsløg
• 1 rød chili
• 2 spsk. hakket friske koriander

Marinade
• 2 spsk. hoisinsauce
• 2 spsk. soya
• 1 spsk. revet ingefær
• 1 fed revet hvidløg
• 1 spsk. brun farin
• ½ lime, saften herfra

Opskrift på grillede gambas med et asiatisk tvist

SÅDAN GØR DU

1. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og del marinaden op i to skåle – en til at pensle rejerne med og en til dip bagefter.

2. Grill rejerne ved høj varme 2-3 min. på hver side, og pensl dem løbende med marinaden. Vend gerne rejerne flere gange undervejs.

3. Hak macadamianødder, forårsløg, chili og koriander, og drys det over rejerne inden servering. God fornøjelse!

 

­

SERVERINGSTIP:

Servér gambas sammen med grillede østers med kryddersmør og bobler i glasset.

Læs opskriften på østers

­