• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Græskarsuppe

Med sprøde græskarkerner og bacon fra Ømands

 

Ingredienser:  

 

500 g hokkaido græskar (andre sorter kan også sagtens bruges)

50 g løg

40 g frisk ingefær

½ chili

1 fed hvidløg

Saft fra 2 lime

2 dl hvidvin

2 dl kokosmælk

Salt
God bacon (rigeligt)
Græskarkerner
Græskarsuppe

Sådan laver du græskarsuppe med bacon

Steg græskar, løg, ingefær, chili og hvidløg af i en gryde i ca. 15 minutter. 
Skru ned for varmen og tilsæt hvidvin og kokosmælk. Lad det koge til alt er helt mørt. 
Køl suppen af til den er lun og blend det hele til en ensartet masse. Smag til med salt og limesaft.
Rist græskarkerner på en tør pande og steg dernæst baconen til den er sprød.
Servér suppen med godt brød til.