• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Fjordreje-madder med grillet citron-mayo

En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic. De små madder er både visuelt stimulerende med sine spæde, lyse farver, og smagen er der heller ikke en finger at sætte på – glæd dig til en fin harmoni af små kødfulde rejer og en hjemmepisket mayonnaise, som får kant og let røget syre fra den grillede citron.

Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 01. juli 2021 | Nr. 06 2021

INGREDIENSER

• 100 g pillede fjordrejer

• 12 små stykker brød

• ½ citron

• 1 æggeblommer

• 1 tsk dijon-sennep

• 2 dl smagsneutral olie

• 2 spsk god olivenolie

• Salt

SÅDAN GØR DU

1. Grill citronen på ‘kødsiden’ til den er mørkebrun og lad den køle ned.

2. Pisk æg og dijon-sennep til en homogen masse og pisk olien i lidt efter lidt, til det tager form som en mayonnaise.

3. Smag til med saft fra den grillede citron og naturligvis salt.

4. Grill brødet og dryp med en smule olivenolie.

5. Dut en klat mayonnaise på hvert brød og anret rejerne samt lidt urter på toppen af dem.