Dhal

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER

 

INGREDIENSER

80 g løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1,5 cm ingefær, finthakket
3 spsk neutral olie
½ rød chili, cirka og alt efter styrke
1 tsk Garam Marsala
230 g røde linser
1 dåse hakket/flået tomat
5 dl vand
1 grøntsagsbouillon
1 stor gulerod, i tern
¼ hokkaidogræskar, i tern
½ bundt koriander, hakket
1 tsk salt

SÅDAN GØR DU

1. Sautér løg, hvidløg, ingefær og chili i olie. Tilsæt Garam Marsala og røde linser og lad det sautere i et par minutter. Tilsæt herefter tomater, vand og bouillon og lad det simre.

2. Tilsæt gulerødder og græskar efter 5 minutter og lad dhalen simre videre til linserne er møre. Smag til med koriander og salt.

 

BONUSINFO

Prøv at komme frisk spinat i din dahl lige før servering, det giver den et eksta pift!

HVERDAGSFAVORITTER FULDE AF SMAG

Du kan altid finde Løgismose Dhal på selvsamme opskrift på hylden i Netto

Se vores Dhal her