Dhal
OPSKRIFT TIL 4 PERSONER
INGREDIENSER
80 g løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1,5 cm ingefær, finthakket
3 spsk neutral olie
½ rød chili, cirka og alt efter styrke
1 tsk Garam Marsala
230 g røde linser
1 dåse hakket/flået tomat
5 dl vand
1 grøntsagsbouillon
1 stor gulerod, i tern
¼ hokkaidogræskar, i tern
½ bundt koriander, hakket
1 tsk salt

SÅDAN GØR DU
1. Sautér løg, hvidløg, ingefær og chili i olie. Tilsæt Garam Marsala og røde linser og lad det sautere i et par minutter. Tilsæt herefter tomater, vand og bouillon og lad det simre.
2. Tilsæt gulerødder og græskar efter 5 minutter og lad dhalen simre videre til linserne er møre. Smag til med koriander og salt.
BONUSINFO
Prøv at komme frisk spinat i din dahl lige før servering, det giver den et eksta pift!

HVERDAGSFAVORITTER FULDE AF SMAG
Du kan altid finde Løgismose Dhal på selvsamme opskrift på hylden i Netto