• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Dhal

4 Personer

INGREDIENSER

80 g løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1,5 cm ingefær, finthakket
3 spsk neutral olie
½ rød chili, cirka og alt efter styrke
1 tsk Garam Marsala
230 g røde linser
1 dåse hakket/flået tomat
5 dl vand
1 grøntsagsbouillon
1 stor gulerod, i tern
¼ hokkaidogræskar, i tern
½ bundt koriander, hakket
1 tsk salt

Sådan laver du dhal

Løg, hvidløg, ingefær og chili sauteres i olie. Tilsæt Garam Marsala og røde linser og lad det sautere i et par minutter. Tilsæt herefter tomater, vand og bouillon og lad det simre. Efter 5 min.  tilsættes gulerødder og græskar og dhalen simrer videre til linserne er møre. Smag til med koriander og salt.

Bonusinfo: Prøv at komme frisk spinat i din dahl lige før servering, det giver den et eksta pift!

Sautér løg, hvidløg, ingefær i en gryde med olie. Tilsæt Garam Masala og røde linser og lad det sautere i 2-3 minutter. Tilsæt tomater, vand og bouillon og lad det simre i 5 minutter.  Hak gulerødder og græskar og tilsæt. Lad dhal’en simre indtil linserne er møre. Smag til med koriander og salt.

Prøv at komme frisk spinat i dhal’en lige før servering, det giver et ekstra pift.
Servér med ris, hakket koriander og en glat creme fraiche eller græsk yoghurt. Du kan altid finde Løgismose Dhal på selvsamme opskrift på hylden i Netto.