• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Den perfekte and

CA. 6 PERSONER

INGREDIENSER

1 and på ca. 3 kg

2 l vand

3 store madæbler

6 kviste timian

150 g svesker

2 løg

½ dl balsamisk æbleeddike

salt og peber

SÅDAN GØR DU:

Rens anden indvendigt, tjek for fjer udvendigt og skær gumpen af.

 

Skær æbler og løg i grove tern og kom i en skål med svesker, timian og balsamisk æbleeddike. Rør det sammen, og krydder med salt og peber. Kom fyldet ind i anden, og luk med kødnåle.

 

Gnub anden med salt udvendigt. Kom derefter anden på en rist med brystet nedad, og stil risten over en bradepande med vand i ovnen ved 140 °C i ca. 4-5 timer.

 

Dryp anden hver halve time med skyen fra bradepanden. Vend anden med brystet opad efter den første time.

 

Når anden er færdig, lad den hvile 20-30 minutter, derefter skær den ud, og kom fyldet i en skål til servering.

I GLASSET ANBEFALER VI: 

Château Grand Village Rouge

2015

Sauce til anden

RØDKÅL TIL ANDEN