• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

DEN HURTIGE MARINADE TIL GRIS PÅ GRILLEN

Du kan med fordel marinere kødet dagen før for at opnå en dybere smag. Denne opskrift passer til næsten alle udskæringer af gris.

Gastronomisk Udviklingschef David Johansen

INGREDIENSER

1 dl olivenolie
1 tsk røget paprika
1 fed revet hvidløg
1 tsk hakket frisk rosmarin
1 spsk citronsaft
1⁄2 tsk Piment d ́Espelette
1 tsk akaciehonning
1 tsk havsalt
Lidt friskkværnet sort peber

 

Sådan laver du marinade til gris på grillen 

 

Bland alle ingredienser i en skål til en ensartet masse. Skær evt. små snit i kødet og pensl med marinaden.

Lad kødet trække minimum 1 time på køl og grill ved indirekte varme, så kødet ikke branker.

  Find noget af verdens bedste svinekød fra sortfodsgris; Pata Negra Iberico i Bellota-kvalitet, i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.