Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Cremet græskarsuppe med ristede kerner

4 PERSONER

INGREDIENSER

1 hokkaidogræskar befriet for skal, renset for kerner og skåret i både 
3 pillede skalotteløg, skåret i grove ringe
2 fed hvidløg, hakket
1 tsk. hakket rød chili (kerner kan evt. medtages)
1/2 dl olivenolie
Ca. 1 l hønse- eller grønsagsfond
Sherry- eller æbleeddike

SÅDAN GØR DU: 

Fordel løgene i en bradepande.

Vend græskarstykkerne med olivenolie, hvidløg og chili og læg dem ovenpå løgene.

Bag ved 160 grader i ca 45 min, til de har fået farve i kanten og er møre.

Blend dem herefter med fonden til suppen er glat. Varm igennem i en gryde og smag til med salt, peber og eddike.

Servér suppen med bacon, stegt chorizo i tern eller creme fraiche og letristede græskarkerner.

 

TIL RETTEN ANBEFALER VI:

Riesling Trocken Urstück

2015