Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Coq au riesling

2 personer

INGREDIENSER

1 pakke Løgismose-kyllinglår
Ca. 80 g god tør bacon eller panchetta
300 g svampe – gerne lidt blandede
¼ knoldselleri
2 rødløg
2 fed hvidløg
Frisk timian
Et par laurbærblade
¼ l Riesling
¼ l piskefløde
Salt og peber
1 bundt bredbladet persille

SÅDAN GØR DU

Varm en stegegryde op, og brun kyllinglårene rigtig godt af ved mellem-varme (ca. 10 min på skindsiden og 5 min. på den anden side). Svampe og selleri renses, skæres i passende stykker og tilsættes i gryden sammen med tern af bacon, og det hele brunes godt af.

Løg pilles, vaskes og skæres i både og kommes i gryden. Timian vaskes og tilsættes sammen med hvidvinen.

Lad alkoholen koge af vinen og tilsæt nu fløden. Sæt låg på, skrue ned, og lad det simre i 35-45 min. ved svag varme.

Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft. Drys hakket persille ud over retten lige før servering. Spis retten med kartoffelmos eller pasta.