• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Confiteret andelår på grillen

 

Med salat af grillet sommergrønt. 

 

 

INGREDIENSER

2 Løgismose Confiterede Andelår

10 gulerødder, nye og små 

6 forårsløg

10 asparges

1 hjertesalat, delt på langs

2 spsk Mandler, ristede og finthakket

3 spsk Persille, finthakket

Hvidløg, citron, salt og peber

 

 

SÅDAN GØR DU 

Vend 2/3 af den hakkede persille med hakkede mandler med olivenolie og smag til med salt, peber, lidt revet hvidløg og citron til du har en dejlig chunky dressing med skarphed.

Grill andelårene sprøde over indirekte ild til skindet er sprødt og kødet er blødt og mørt.

Vend de rensede grøntsager i et par dråber olivenolie og grill dem til de har fået farve. Krydr med salt og peber.

Anret grøntsagerne på tallerkener, dryp med dressing og afslut med hakket persille.

Servér de sprøde andelår til salaten og spis med det samme.