Citronfromage

Citroner er et af det grønne spisekammers mest alsidige frugter og de syrlige, smukt gule citroner kan bidrage positivt til de fleste retter.

Gæstekok Thomas Rode | 31. marts 2021 | Nr. 03 2021

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER

ingredienser:

• ½ liter piskefløde

• 75 g sukker

• 2 store æg

• 3,5 blad husblas

• 1 vaniljestang, kornene heraf

• Skal og saft af 1,5-2 citron

SÅDAN GØR DU:

Pisk fløden til en let skum og kom på køl. Pisk herefter citronskal, sukker og æg hvidt og luftigt med vaniljekornene.

Kom saften af citroner i en kasserolle og opblød husblas heri. Når den er helt opblødt, opløses den ved svag varme og hældes, under stadig piskning, i æggemassen.

Vend forsigtigt piskefløden heri og justér evt. med mere citronsaft. Hæld fromagen i portionsforme.

Sæt på køl natten over.

  Find friske italienske citroner i vores butik på Nordre Toldbod

Pasta Limone

Se opskriften her

Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers

Find opskrifterne her