Burrata med stenbiderrogn og citron

OPSKRIFT 4 PERSONER

Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match made in heaven'. Fedme, sødme og naturlig syre fra mælkeproduktet forenet med den klare smag af hav er en fryd for smagsløgene.

Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 1. februar 2022 | Nr. 1 2022

Ingredienser

 

SÅDAN GØR DU

  1. Anret burrata i en dyb tallerken.
  2. Snit osten i midten, åbn den lidt, og dryp den med olivenolie, revet citrusskal og friskkværnet peber.
  3. Anret herefter med stenbiderrogn og purløg på toppen, og servér med ristet brød, sprøde vafler eller pommes frites.

 

Bestil stenbiderrogn

Bestil din stenbiderrogn på ugens fiskebestilling, når den nordiske caviar er i sæson. Stenbiderrognen kan efterfølgende afhentes i butikken på Nordre Toldbod.

Se ugens fiskebestilling og bestil her

Burrata med stenbiderrogn

Opskrift med havets små perler

Fedme fra avocado og rognens let salte havsmag udgør en simpel, delikat anretning, der kan nydes som en ret i sig selv eller anrettet som appetitvækker.

Avokado og ørredrogn