BURRATA MED ÆRTER OG SØDSKÆRM

TILBEHØR TIL 4 PERSONER

Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager.

Her får du 1 ud af 5 små serveringer med grillet grønt, som både kan fungere enkeltvis som frokostserveringer, som forret eller som tilbehør, men sammen udgør en herlig grøn grillmenu.

Retterne er hyggelige at deles om og både den røde vin samt rosévinen fra Château Mont-Redon kan med fordel hældes i glassene.

  Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. juni 2021 | Nr. 05 2021

INGREDIENSER

• 1 burrata (kan købes i vores butik på Nordre Toldbod)

• 1 kg friske bælgærter

• 4 stængler sødskærm

God olivenolie

• Salt og peber

SÅDAN GØR DU

1. Bælg ærterne

2. Hak bladene fra sødskærm fint og vend dem med olivenolie og ærter. Smag til med salt og peber.

3. Anret i en dyb tallerken. Skær hul i burrataen og anret ærteblandingen rundt om osten.