• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Bruschetta med stracciatella og salte ansjoser

Mange kender nok bruschetta i sin klassiske version med tomater og basilikum, som emmer af Italien. Men Italien er meget mere end solmodne tomater; italiensk gastronomi rummer en lang række vidunderlige, cremede oste, hvor stracciatella særligt stråler! Den cremede ost, som deler navn med en velkendt is, er i sin enkelthed den cremede midte, du finder i den mere kendte burrata-ost. På sprødt brød med en ansjosfilet er stracciatella i perfekt selskab, og oplevelsen bliver kun bedre, når den krydres med de mousserende vine fra Contratto.

Snack til 4 personer

INGREDIENSER

12 skiver baguette eller 6 skiver surdejsbrød, skåret i halve
1 bøtte Stracciatella-ost (fra Nordhavns Mikromejeri, kan købes på Nordre Toldbod)
1 glas ansjoser (fra Marruzella)
1 glas semi-dried tomater (fra Cascina San Giovanni) Frisk basilikum
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du Bruschetta med stracciatella og salte ansjoser

Varm en pande med olivenolie og steg brødskiverne gyldne herpå. Dryp af på fedtsugende papir. Anret de sprøde brødskiver på et fad, top med en god spiseskefuld stracciatella, 1-2 hele ansjoser, et par semi-dried tomater, frisk basilikum og afslut med friskkværnet sort peber, lidt salt og et dryp olivenolie.