• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

BRUNEDE KARTOFLER

INGREDIENSER

1 kg små kartofler
1 dl sukker
3 spsk. vand
30 g smør

SÅDAN GØR DU:

Kog kartoflerne i saltet vand med skrællen på i ca. 10 minutter til de er næsten møre og pil dem. Dette kan evt. gøres dagen før.

Opvarm sukkeret langsomt på en tykbundet pande til alt sukkeret er smeltet og gyldent. Tilsæt vandet, så blandingen bruser op.

Kog karamellen igennem til den er jævn, og tilsæt så smørret og kartoflerne. Lad kartoflerne småsimre i karamelmassen ca. 10 minutter til karamellen har sat sig om kartoflerne.  

Servér til klassisk julemiddag.

Se flere juleopskrifter

Risalamande, flæskesteg, brunkager og æbleskiver – find opskrifter på det hele til julen.

Se alle opskrifter