1/1/1970 |
Bønnepostej
Ingredienser
- Bønnepostej med bacon og hasselnødder
- 500 g kogte heste- eller hvide bønner
- 1 løg
- 100 g rasp
- 2 dl mælk eller fløde
- 1 tsk herbes de provence
- 1 tsk karry
- 2 tsk paprika
- 3 tsk salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland alle ingredienser og læg massen i en form – gerne en springform eller teflonbelagt brødform.
Bag postejen ved 175 °C i 25-30 minutter.
Servér postejen lun med stegte champignon og evt. gode oliven.
Postejen kan også serveres kold dagen efter, som pålæg skåret i skiver.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.