• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Bagt torsk

Med fennikel, rødløg og pesto verde

Nem og velsmagende hverdagsret med bagt torsk og fennikelsalat. Torsken er i sæson fra september til og med april, så brug den i disse måneder  der er den bedst. De øvrige måneder kan du bruge hvilken som helst anden fast hvid fisk såsom sej, kuller eller kulmule. 

INGREDIENSER

1-2 fennikel (alt efter størrelse)

Ekstra jomfruolivenolie 

400-500 g torsk  

100 g basilikumspesto

400 g rødløg  

2-3 stængler frisk rosmarin 

salt og peber 

Torsk med fennikel og grøn pesto. bagved står to rødvin

Sådan laves bagt torsk:

Tænd ovnen på 200 °C. 

Snit fennikel og rødløg så tyndt som muligt, gerne på et mandolinjern. Bland fennikel og løg læg dei bunden af et fad. Læg fisken ovenpå.  

Krydr fisk og grøntsager med en ekstra god olivenolie og et drys friskkværnet sort peber samt salt og hakket rosmarin. Smør fisken med pesto  

Bag grøntsager og fisk i ovnen i 15-20 min. alt efter fiskens tykkelse, og servér med det samme med godt brød eller kartofler.  

 

  BESTIL FRISK FISK HVER UGE Direkte fra Københavns fisketorv og sortimentet skifter hver mandag.

Opskrift

Torskerillette

Prøv en af vores andre delikate opskrifter med torsk

Lær opskriften her