• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

BAGT KALVEMARV PÅ BEN

med kapers, hvidløg og persille

Denne ret stammer oprindeligt fra den legendariske kok Fergus Henderson, der på sin restaurant St. John i London var en af pionererne bag begrebet nose to tail eating. Som ordene indikerer, går det i al sin enkelhed ud på at have respekt for de dyr og råvarer, vi spiser. Undgå unødig spild samtidig med, at man får nogle fantastiske madoplevelser.

 

4 PERSONER

INGREDIENSER

KALVEMARV
12 marvben på 7-8 cm (hvis benene skal være helt hvide, kan de lægges i mælk natten over)

DRESSING
2 finthakkede skalotteløg
1 håndfuld finthakket
persille
1 håndfuld kapers
2 fed finthakkede hvidløg
saft og fintrevet skal af 1
økologisk citron
2 spsk jomfruolivenolie
salt og friskkværnet peber

TILBEHØR
ristet brød

SÅDAN GØR DU:

Placer marvbenene opretstående i en bradepande og sæt dem i ovnen ved 200 grader.

Rør dressingen sammen og fordel den over hullerne i benene efter ca. 15 minutter.

Steg videre i ca. 5 minutter, tag benene ud og server dem straks sammen med rigelige mængder af ristet brød.