31/1/2022 | Magasin 1 2022
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som appetizer f.eks. i krustader, på toast, eller i salatblade.
Ingredienser
- 2 stk avokadoer
- 2 spsk olivenolie
- 1 citron
- Salt og peber
- 2 stk forårsløg
- 4 spsk Løgismose creme fraiche 18% + 4 tsk. til pynt
- 2 glas ørredrogn
- 1 bakke karse , stor
- Godt brød
Sådan gør du
Step 1.
Hak avokadoerne i tern, og bland med olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt, peber og citron.
Step 2.
Skær forårsløg i tynde skiver.
Step 3.
Placér avokadoblandingen på to tallerkener evt. ved brug af en ringform, så anretningen bliver rund og fin. Top med forårsløg, 1 tsk. creme fraiche, masser af ørredrogn og afslutningsvis en god portion karse.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Kantareller har i mange år været danskernes foretrukne spisesvamp. Det er ikke uden grund. Først og ...
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...