Avokadotatar med ørredrogn og karse

OPSKRIFT 4 PERSONER

Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som appetizer f.eks. i krustader, på toast, eller i salatblade.

Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 1. februar | Nr. 1 2022

Ingredienser

  • 2 avokadoer
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 citron
  • Salt og peber
  • 2 forårsløg
  • 4 spsk. creme fraiche + 4 tsk. til pynt
  • 2 glas ørredrogn
  • 1 stor bakke karse
  • Godt brød

 

SÅDAN GØR DU

  1. Hak avokadoerne i tern, og bland med olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt, peber og citron.
  2. Skær forårsløg i tynde skiver.
  3. Placér avokadoblandingen på to tallerkener evt. ved brug af en ringform, så anretningen bliver rund og fin. Top med forårsløg, 1 tsk. creme fraiche, masser af ørredrogn og afslutningsvis en god portion karse.

 

Avokadotatar

Opskrift med rogn

Fedme, sødme og naturlig syre fra mælkeproduktet forenet med den klare smag af hav er en fryd for smagsløgene.

Burrata med stenbiderrogn