• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Asparges med fast ost

TILBEHØR TIL 4 PERSONER

Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager.

Her får du 1 ud af 5 små serveringer med grillet grønt, som både kan fungere enkeltvis som frokostserveringer, som forret eller som tilbehør, men sammen udgør en herlig grøn grillmenu.

Retterne er hyggelige at deles om og både den røde vin samt rosévinen fra Château Mont-Redon kan med fordel hældes i glassene.

  Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. juni 2021 | Nr. 05 2021

INGREDIENSER

• 500 g asparges (grønne, hvide, violette)

• 100 g tør ost, f.eks. Løgismose Knas

• God olivenolie

• Salt og peber

SÅDAN GØR DU

1. Ordn aspargesene; de hvide skrælles og derefter knækkes bun - den af alle asparges, uanset farve. Grill asparges på en meget varm.

2. Grill og krydr med salt og peber. De må gerne få tydelige grillstriber.

3. Anret asparges på et fad og tilsæt en generøs mængde olie og rigeligt revet ost over retten.