• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Andechips

 Med Karl Johan-mayonnaise

SNACK TIL 4 PERSONER

INGREDIENSER

ANDECHIPS
150 g andekød
100 g tapiokamel
100 g andefond
1 tsk salt
ca. 1 l vindruekerneolie
1 lille håndfuld tørrede
karljohan-svampe


KARLJOHAN-MAYONNAISE

100 g karljohansvampe skåret i fine tern
1 spsk smør
1 spsk finthakket kapers
1 spsk finthakkede 
skalotteløg
1 håndfuld persille 
100 g mayonnaise
salt og friskkværnet peber

 

SÅDAN GØR DU:

ANDECHIPS: Blend alle ingredienser, på nær olie og svampe, til en glat fars. Varm ovnen op til 150 grader med et vandbad i bunden. Smør farsen tyndt ud mellem to stykker bagepapir og bag den i ca. 10-15 minutter.

Tag den bagte fars ud af ovnen og stil den på køkkenbordet, til den er tør, helst natten over. Knæk derefter i chips-stykker og friter dem i en gryde i vindruekerneolie ved 180 grader, eller til olien begynder at syde omkring en tændstik.

Krydr dem med groft salt, gerne blendet med lidt tørrede karljohan svampe.

KARLJOHAN-MAYONNAISE: Rist svampene på panden i lidt smør. Tilsæt kapers, skalotteløg og persille, når svampene er gyldne. Smag til med salt og peber. Lad svampene køle helt af, inden du rører dem i mayonnaisen.

Server gerne chipsene lune som en lille snack inden middagen. Stil en lille skål ved siden af med mayonnaisen, som man kan dyppe chipsene i.

Snacks til festen?

Se hele vores sortiment af nødder, chips og andre salte snacks til velkomst og til når baren åbner.

Find snacks til festen