Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Andechips med karljohan-mayonnaise

SNACK TIL 4 PERSONER

INGREDIENSER

ANDECHIPS
150 g andekød
100 g tapiokamel
100 g andefond
1 tsk salt
ca. 1 l vindruekerneolie
1 lille håndfuld tørrede
karljohan-svampe


KARLJOHAN-MAYONNAISE

100 g karljohansvampe skåret i fine tern
1 spsk smør
1 spsk finthakket kapers
1 spsk finthakkede 
skalotteløg
1 håndfuld persille 
100 g mayonnaise
salt og friskkværnet peber

 

SÅDAN GØR DU:

ANDECHIPS: Blend alle ingredienser, på nær olie og svampe, til en glat fars. Varm ovnen op til 150 grader med et vandbad i bunden. Smør farsen tyndt ud mellem to stykker bagepapir og bag den i ca. 10-15 minutter.

Tag den bagte fars ud af ovnen og stil den på køkkenbordet, til den er tør, helst natten over. Knæk derefter i chips-stykker og friter dem i en gryde i vindruekerneolie ved 180 grader, eller til olien begynder at syde omkring en tændstik.

Krydr dem med groft salt, gerne blendet med lidt tørrede karljohan svampe.

KARLJOHAN-MAYONNAISE: Rist svampene på panden i lidt smør. Tilsæt kapers, skalotteløg og persille, når svampene er gyldne. Smag til med salt og peber. Lad svampene køle helt af, inden du rører dem i mayonnaisen.

Server gerne chipsene lune som en lille snack inden middagen. Stil en lille skål ved siden af med mayonnaisen, som man kan dyppe chipsene i.