Æble-svesketilbehør til andesteg

Der skal naturligvis æbler og svesker i andestegen. Æble-sveskefyldet bidrager med både sødme og syre til kødet. Brug gerne æbler, som ikke koger ud, f.eks. Cox Orange og svesker med godt bid. Vi anbefaler vores IGP-certificerede svesker fra Agen, som vi ikke tøver med at kalde verdens bedste svesker. 

INGREDIENSER

• 4 æbler, skrællet og skåret i 1/8 både

• 16 Agen-svesker uden sten

Lidt andefedt

• Salt

tilbehør til andesteg

SÅDAN GØR DU

1. Skær sveskerne i halve.

2. Steg æblerne i andefedt ved middel varme til de er gyldne, men stadig har bid.

3. Vend æblerne med sveskerne og smag til med lidt salt.

Opskrift på andesteg

Opskrift på andesauce

BESTIL KOKKENS JULEMENU TIL AFHENTNING PÅ NORDRE TOLDBOD

Lad kokken lave julemiddagen. Vores kokke tager gerne køkkentjansen, så du kan lave alt andet end mad 24. december.

Læs mere og bestil her