3/1/2020
Varm chokolade med flødeskum
God chokolade, lidt kanel og vanilje danner grundlag for en cremet og sød hjemmelavet kop chokolade!
Ingredienser
- 4 dl Løgismose sødmælk
- 60 g chokolade
- ½ tsk vaniljesukker
- ¼ knivspids kanel
- 2 dl Løgismose piskefløde 38%
Sådan gør du
Step 1
Varm mælk, chokolade, vaniljesukker og kanel op ved lav varme, til chokoladen er smeltet.
Step 2
Pisk i mælken med jævne mellemrum, så hverken mælk eller chokolade brænder på.
Step 3
Servér den varme chokolade med flødeskum og revet chokolade på toppen.
Andre forslag
Milky ice tea
Te bør ikke kun nydes varm, men er også oplagt kold serveret som iste. Her skal teen være ekstra ...
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...