Tzatziki
Løgismoses økologiske græskinspirerede yoghurt er syrnet med en traditionel græsk yoghurtkultur, der med sin syre og flødens fedme giver yoghurten en god smagsmæssig balance og en cremet konsistens, som gør yoghurten perfekt at bruge i en klassisk tzatziki. Vi spiser tzatzikien i lune pitabrød med grillet grønt og deller af Løgismose plantefars.
Ingredienser
- 1 stk agurk
- 2 dl græsk yoghurt , 10%
- 2 fed hvidløg
- 1 stk citron
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Agurken rives og drysses med salt og ligges til at dræne i et dørslag i 10-15 minutter.
Step 2.
I en skål røres yoghurt, knust hvidløg, revet citronskal og peber godt sammen. Pres det sidste vand ud af agurkerne og rør det op i dressingen.
Step 3.
Smag efter om der mangler salt.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...