30/9/2019
|
Magasin 8 2019
Tomatmarmelade
Køkkenchefens bud på topping til gedeoste-serveringen – en sødmefuld og aromatisk tomatmarmelade som bidrager med et pikant modspil til de fede oste.
Ingredienser
- 1 dåse (400g) hakkede tomater
- 300 g syltesukker
- 2 stk stjerneanis
- 1 stk vaniljestang
- 1 stk laurbærblad
Sådan gør du
Alle ingredienser koges ved svag varme og jævnlig omrøring til marmeladen er 107 °C. Køl af og gem i køleskabet.
Servér tomatmarmeladen til ostebordet – gerne sammen med en hjemmelavet stikkelsbærkompot.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...