Løgismose i Netto
Toast af rød plantefars med frisk spinat og Emmenthaler
Perfekt til madpakken.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose plantefars
- 1 håndfuld frisk spinat
- ½ håndfuld frisk persille
- 1 stk rød peberfrugt
- 1 spsk mayonnaise
- 1 spsk Løgismose pesto rosso
- 6 skiver Emmentaler
Sådan gør du
Step 1.
Fordel plantefars i en toastmaskine, luk den og tænd. Der er til 2-3 toasts i en pakke afhængig af størrelsen på din toastmaskine.
Step 2.
Lad plantefarsen være i toastmaskinen så længe som muligt, uden den bliver brændt, for at få en sprød overflade og sikre at toasten er bagt igennem. Det tager ca. 8-12 min.
Step 3.
Tag den "toastede" plantefars ud og skær den igennem på den flade side, så du har to skiver plante-toast.
Step 4.
Smør skiverne med pesto rosso og mayonnaise. Fordel frisk spinat, persille, rød peber og Emmenthaler på den ene skive og luk toasten sammen.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...