Løgismose i Netto
Toast af rød plantefars med frisk spinat og Emmenthaler
Perfekt til madpakken.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose plantefars
- 1 håndfuld frisk spinat
- ½ håndfuld frisk persille
- 1 stk rød peberfrugt
- 1 spsk mayonnaise
- 1 spsk Løgismose pesto rosso
- 6 skiver Emmentaler
Sådan gør du
Step 1.
Fordel plantefars i en toastmaskine, luk den og tænd. Der er til 2-3 toasts i en pakke afhængig af størrelsen på din toastmaskine.
Step 2.
Lad plantefarsen være i toastmaskinen så længe som muligt, uden den bliver brændt, for at få en sprød overflade og sikre at toasten er bagt igennem. Det tager ca. 8-12 min.
Step 3.
Tag den "toastede" plantefars ud og skær den igennem på den flade side, så du har to skiver plante-toast.
Step 4.
Smør skiverne med pesto rosso og mayonnaise. Fordel frisk spinat, persille, rød peber og Emmenthaler på den ene skive og luk toasten sammen.
Andre forslag
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...