30/11/2020
|
Magasin 7 2020
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét er vores kokkes natmadskit, som klæder dig på til at servere toast à la Løgismose for dine gæster, når der er behovfor en spiselig pause mellem drinks, Champagne og dansable rytmer fra højtaleren.
Toasten kan naturligvis også agere frokost lidt udover det sædvanlige.
Ingredienser
- 8 skiver Løgismose økologisk Danbo eller din favorit smelteost
- 8 skiver skinke af god kvalitet
- 8 skiver foccacia
- Sennepsmayonnaise
- Bøftomater
- Løgismose smør
- Flagesalt
Sådan gør du
Step 1
Smør foccaciabrødet med sennepsmayonnaise
Step 2
Placér 2 skiver skinke og 2 skiver ost på hver toast
Step 3
Top med skiver af bøftomat og læg den øverste skive brød på.
Step 4
Har du et toastjern kan du toaste heri. Alternativt kan du varme en pande godt op, tilsætte en gavmild klat smør og stege dine toast på panden i den brusende smør. Vend efter et par minutter, når du kan se osten begynder at smelte. Steg begge sider i rigeligt smør og afslut med flagesalt lige inden servering.
Andre forslag
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...