18/7/2024
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelmayo. Nyd den med Løgismose trøffelchip og et glas af dine bedste bobler.
Ingredienser
- 400 g okseinderlår
- 1 stk skalotteløg
- 4 spsk kapers blomst eller bær
- 1 bøtte Løgismose trøffelmayo
- 1 dusk kørvel
- 4 knips Maldon havsalt
- 1 pose Løgismose trøffel chips
Sådan gør du
Step 1
Skrab inderlåret langs fibrene med en kniv. Det kan også hakkes.
Step 2
Skær skalotteløg i tynde skiver.
Step 3
Læg kødet på en tallerken, fordel trøffelmayo rundt på kødet. Læg skalotteløg, kapers, kørvel og drys til sidst med Maldonsalt.
Step 4
Server med chips på siden.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...