Tabbouleh
Med speltkerner, mynte og citronskal
Ingredienser
- 1 glas speltkerner
- 1 bakke små tomater
- 1 bundt mynte
- 1 bundt persille
- 1 stk citron
- 3 stk forårsløg
- ½ dl olivenolie
- Salt
Sådan gør du
Step 1.
I en skål blandes speltkerner, hakket mynte, persille og forårsløg. Tomater i både eller tern tilsættes. Det hele smages til med skal og saft fra 1 citron, salt og olivenolie. Server som en frisk salat til grillet kylling/fisk eller som fyld i en wrap eller et pitabrød.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...