Syltede hvide asparges
Skønt tilbehør til vildt-serveringer, fjerkræ og fisk
Ingredienser
- Syltede hvide asparges
- 8 stk hvide asparges
- ½ liter vand
- ½ liter eddike
- 150 g sukker
- 10 stk hele sorte peberkorn
- 1 stk laurbærblad
- 1 tsk fint salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Skræl de hvide asparges og knæk enden af.
Salt aspargesene i ca. 1 time før de kommes i et sylteglas.
Lav en eddikelage af vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblad og hæld den over aspargesene mens den stadig er varm.
Forsegl sylteglasset og lad dem køle af på køkkenbordet.
Tip
Opbevar dem for en sikkerheds skyld på køl. De holder 4-6 måneder.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...