30/6/2023
|
Magasin 2 2023
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver masser af smag til retten. Buon appetito!
Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 4 fed hvidløg
- 500 g Spaghetti fra Cascina San Giovanni
- 1 glas tomatsauce fra Cascina San Giovanni
- 1 glas (125g) kapers i vineddike fra Albert Ménès
- 1 glas (400g) tun fra Maruzella
- Salt
- Friske krydderurter f.eks. persille
Sådan gør du
Step 1.
Hak hvidløgene og rist dem kort på en stor pande, så olien får smag. Det er vigtigt, at de ikke brænder på. Tilsæt kapers og steg yderligere et par minutter ved moderat varme.
Step 2.
Tilsæt nu tunen, gerne med lidt af olien fra glasset, da det giver god smag. Del tunen i lidt mindre stykker og lad det stege et par minutter. Tilsæt tomatsauce og lad det simre mens spaghettien koges efter anvisning på pakken.
Step 3.
Når spaghettien er kogt ’al dente’ kommes den over i panden til saucen med en smule af kogevandet. Smag til med salt.
Step 4.
Anret i en dyb tallerken og server med et drys friske krydderurter og friskkværnet peber.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...