18/9/2023
Salat med Løgismose blå ost og pærer
Ingredienser
- Blandet salat (feldsalat, grønkål, rucola)
- 2 stk pærer
- 100 g Løgismose blå ost
- 60 g valnødder
- Vinaigrette
- 1 spsk Løgismose økologik balsamicoeddike
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk sukker
- Salt & peber
Sådan gør du
Step 1
Rist valnødderne ved 140 °C i cirka 35 min i ovnen. Hold øje med dem undervejs.
Step 2
Skyl salaten og anret i en skål. Skær pærer i tynde både og placér på salaten. Fordel stykker blå ost henover.
Step 3
Pisk balsamico, olivenolie, sukker, et lille nip salt og peber sammen til en vinaigrette. Hæld over salaten. Nyd salaten som tilbehør til diverse efterårsretter.
Andre forslag
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...