31/8/2020
|
Magasin 5 2020
Saftige kyllingevinger med sprød salat
Kyllingevinger er meget mere end klæbrige hotwings – køb den bedste kvalitet du kan komme i nærheden af, og du behøver ikke andet end en let marinade, en varm grill og en sprød salat, før smagsløgene danser af glæde!
Ingredienser
- 4 kyllingevinger pr. person, f.eks. fra Løgismose Kyllingen
- Salt og peber
- Chiliflager
- 1 økologisk citron , saft og skal heraf til salatdressing
- Frisk rosmarin
- Frisk timian
- Frisk oregano
- Olivenolie , nok til både kyllingevinger og salat
- Romainesalat
- Hjertesalat
- Parmesanost , lagret
- Balsamico
Sådan gør du
Step 1.
Krydr kyllingevinger med salt, peber, chiliflager, friskrevet skal af 1 økologisk citron, friske krydderurter og olivenolie.
Step 2.
Steg kyllingevingerne 1 time i ovnen ved 125 °C. Grill kyllingevingerne til de er gyldne og sprøde lige inden servering.
Step 3.
Marinér salatbladene med olivenolie, citronsaft, balsamico og salt og friskkværnet peber. Høvl parmesanflager henover.
Tip
Køber du bryst med vinge fra Løgismose Kyllingen, i Netto, kan du skære vingen fra brystet og bruge den i opskriften her. Brystet kan du bruge i en af vores andre opskrifter med kylling.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...