27/8/2017
|
Løgismose i Netto
Røget smør
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende varianter, som passer til en hver lejlighed.
En krydret smør, er et strålende pift til en lang række retter, salte som søde. Brug smørret til f.eks. steaks, stegt og dampet fisk, pasta, vafler, risengrød eller direkte på brødet.
Ingredienser
Sådan gør du
Step 1.
Vend rygeosten i den piskede smør. Denne kombination giver smørret en lækker blød konsistens og naturligvis en pikant røgsmag.
Step 2.
Prøv den f. eks. til brødet, frokostbordet, stegt fjerkræ eller lyse fiskeretter.
Tip
Pisk smørret luftig inden ingredienserne vendes i. Lad smørret få lidt temperatur og brug en håndmixer til at piske, så går det hurtigt.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...