31/5/2023
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk mozsarellaost, basilikum og olivenolie.
Ingredienser
- 1 stk forbagt pizzabund eller hjemmelavet pizzadej
- 1 bæger Løgismose pizzasauce
- 125 frisk mozzarellaost
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 250 °C. Gerne med en bagesten eller alternativt en bageplade.
Step 2.
Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk mozzarella ovenpå.
Step 3.
Bag pizzaen i 10-12 minutter, indtil osten er smeltet og gylden og pizzabunden er sprød.
Step 4.
Pynt med friske blade basilikum og lidt olivenolie.
Andre forslag
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...