Pasta med pesto
Ristede skovsvampe og sprød panchetta
Ingredienser
- 1 pakke pasta , f.eks. spaghetti fra Cascina San Giovanni
- 1 bæger Løgismose pesto verde
- 10 skiver pancetta , kan erstattes af en god bacon
- 100 g blandede skovsvampe , f.eks. karl johan svampe eller kantareller
- ½ stk fintsnittet løg
- 1 håndfuld fintsnittet persille
- Løgismose smør til panden
- Friske krydderurter og parmesan
Sådan gør du
Step 1.
Kog pastaen efter anvisning i letsaltet vand. I mellemtiden lægges panchettaen på bageristen fra ovnen og steges gylden ved ca. 180 grader.
Step 2.
De rensede og snittede svampe steges i smør på panden – når de lige er ved at have fået nok, tilsættes løg og persille og det hele blandes godt. Husk at smage til med salt og peber.
Step 3.
Afdryp pastaen i en sigte og kom den tilbage i gryden. Her vendes den med Løgismose Pesto og svampene.
Step 4.
Anret pastaen på lune tallerkner og pynt af med panchetta, friske krydderurter og høvlet parmesan.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...