30/10/2023
|
Magasin 5 2023
Marinerede sild på svensk
Løgismose marinerede sild er en klassisk sild med noter af allehånde. Nyd dem på en rugbrødsmad med creme af yoghurt og valnødder og fuldend med syltede tyttebær på bedste svensk manér.
Ingredienser
- 1 glas Løgismose marinerede sild
- 150 g Løgismose yoghurt naturel
- 2 spsk Løgismose syltede tyttebær
- 40 g valnødder
- 50 g rå løg
- Salt og peber
- Løgismose smør til brød
- 2 skiver godt rugbrød
Sådan gør du
Step 1
Skær løg i grove tern, hak valnødder groft og rør begge i yoghurten. Gem lidt valnødder til anretning. Smag til med salt og peber.
Step 2
Placér sild på en skive rugbrød smurt med smør. Anret en passende mængde af yoghurtblandingen på silden og afslut med 1 spsk tyttebær og et drys valnødder.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...