30/9/2022
|
Løgismose i Netto
Lomo med Borretane-løg
Ingredienser
- 200 g lomo
- 1 glas Løgismose Borretane-løg
- bredbladet persille
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1. Anret Lomoen på et fad og fordel Borretane-løg ovenpå.
Step 2. Top med persilleblade og olivenolie. Servér med surdejsbrød.
Andre forslag
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...