Konditorens vaniljesirup
Her får du en god basisopskrift på vaniljesirup. Prøv den i din iskaffe som kaffesirup, på din skyr til morgenmad eller som smagsforstærker i kager.
Ingredienser
- 500 g sukker
- 500 g vand
- 1 stk tør vaniljestang eller 1/3 frisk
Sådan gør du
Step 1.
Kog alle ingredienserne langsomt op til det tykner og køl derefter ned. Hæld siruppen på en skoldet flaske og den er klar til brug.
Step 2.
Siruppen er oplagt i din iskaffe, som får tilført masser af sødme og smag fra den gode vanilje. Prøv også at toppe din skyr eller yoghurt med vaniljesiruppen og sprød topping - smagen er fantastisk!
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...