Konditorens biscotti
Sprøde, knasende kager.
Ingredienser
- 150 g blødt Løgismose smør
- 240 g sukker
- 3 stk æg
- 400 g Løgismose hvedemel
- ½ tsk bagepulver
- 1 stk vaniljestang , kornene herfra
- 190 g blandede nødder , ristet let i ovnen (pistacie, mandler, hasselnødder)
- ½ stk appelsin revet skal herfra
- 20 g tørret abrikos
Sådan gør du
Step 1.
Rør smør og sukker luftigt og rør derefter æggene i, ét af gangen.
Step 2.
Fold forsigtigt resten af ingredienserne i dejen.
Step 3.
Rul dejen til et brød og bag brødet til det er gyldent i ovnen ved 140 grader i ca. 40 minutter à husk at holde øje, når det er gyldent er det færdigt.
Step 4.
Køl brødet af og kom det i fryseren til det er gennemkoldt.
Step 5.
Tag brødet ud af fryseren og skær det i tynde skiver, så tyndt som muligt (ca. 0.2 cm).
Step 6.
Bag skiverne på en bageplade ved 150 grader til de er sprøde og gyldenbrune. Det tager ca. 10-15 min.
Andre forslag
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...