20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Kødboller i tomatsauce
Ingredienser
- Kødboller
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 1 løg finthakket
- 1 æg
- 1 spsk citron
- 30 g persille
- 3 spsk rasp
- 3 spsk parmesanost
- 2 tsk salt
- Andet
- 400 g rå kødboller
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 frisk mozzarella
- 1 håndfuld basilikum
Sådan gør du
Step 1. Bland alle ingredienser sammen i en skål, og lad farsen trække en halv time før den rulles til kødboller.
Step 2. Placér kødboller i et ildfast fad og brun dem i ovnen ved 220 °C i ca. 10 min. Skru ned til 200 °C, tilsæt Løgismose Pastasauce og læg stykker af mozzarella på toppen.
Step 3. Bag retten i ca. 15 min til kødbollerne er gennembagte, saucen er varm og osten gratineret.
Step 4. Anret med frisk basilikum, og servér enten med pasta eller kartofler stegt sprøde i olivenolie.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...