Klassisk waldorfsalat
Ingredienser
- 100 g vindruer
- 50 g valnødder
- 150 g æbler i tern
- 100 g blegselleri + lidt blade til pynt
- ½ dl fløde eller 2,5 dl Løgismose piskefløde
- 2 dl creme fraiche eller skyr
Sådan gør du
Step 1.
Halvér druerne, og fjern kernerne. Hak valnødderne groft, og snit blegsellerien fint.
Version 1
Step 1. Pisk 1/2 dl fløde til en let skum, og vend med cremefraiche eller skyr, for en lettere version.
Version 2
Pisk 2 1/2 dl fløde til flødeskum.
Step 2.
Vend cremen med de andre ingredienser. Pynt med lidt strimler og blade fra bladselleri.
Tip
Servér til klassisk julemiddag.
Andre forslag
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...