18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Kartoffelsalat med linser, spinat og pesto
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose pesto verde
- 400 g kartofler gerne nye danske, når det er sæson
- 2 dl linser beluga eller anicia
- 75 g babyspinat
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Vask kartoflerne grundigt og læg dem i en gryde. Overhæld med vand, så kartoflerne akkurat er dækket. Tilsæt en passende mængde salt, så vandet smager af havvand. Bring vandet i kog, og skru derefter ned for varmen, så vandet simrer. Tilbered kartoflerne i ca. 10 minutter. Tjek kartoflerne med en kødnål eller skarp urtekniv – der skal ikke være modstand. Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække færdigt i vandet.
Step 2
Kog imens linserne efter anvisning på pakken. Afkøl både linser og kartofler inden anretning.
Step 3
Bland kartofler, linser og spinat med grøn pesto og anret salaten på et fint fad. Nyd salaten, som den er, eller servér som tilbehør til plantedeller eller kylling.
Andre forslag
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...